Ons onderwijs

Deze pagina en de tegels hiernaast gaan helemaal over het onderwijs op basisschool Aquamarijn.

Wij vinden het belangrijk om kinderen te laten groeien en willen hen stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. Ieder kind heeft immers zijn kwaliteiten. Helpend daarbij is een goede samenwerking, communicatie tussen school en ouders en een veilig gevoel. Ouders kennen hun kind het beste.

Op school werken we met vaste regels. Dit zijn regels voor de hele school, maar ook in de klassen. Voor onze leerlingen is dat prettig, het geeft duidelijkheid en een veilig gevoel.

Daarnaast laten we onze leerlingen zien wat ze al kunnen en wat ze al goed doen. Op die manier groeit hun zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen is de basis om nieuwe dingen te kunnen leren.