Kinderdagverblijf Aquamarijn

Kinderdagverblijf Aquamarijn is onderdeel van Kion. Onze vaste medewerkers, Juliƫtte, Marjolein, Myriam, Nadia en Sandy, zorgen samen met hun collega's dagelijks voor de kinderen van 0-4 jaar. Dit doen zij vanaf de meivakantie 2018 in 2 groepen.

Ze verzorgen de kinderen, spelen en praten met hen en zorgen voor een uitdagend aanbod. Waar mogelijk wordt dit aanbod voor de oudere kinderen gecombineerd met een het aanbod van de Peutergroep. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de ruimte van het Kinderdagverblijf, het schoolplein en de gymzaal van de school.

Als de kinderen 4 jaar worden, zorgen de medewerkers van het Kinderdagverblijf voor een warme overdracht naar de basisschool. Op deze manier zorgen we voor een goede overgang voor de kinderen.

Heeft u vragen over Kinderdagverblijf Aquamarijn? Loop gerust even binnen.

Wilt u uw kind aanmelden voor de Kinderdagverblijf? Neem dan contact op met Kion.