BSO en VSO Aquamarijn

Buitenschoolse opvang (BSO) Aquamarijn en voorschoolse opvang (VSO) Aquamarijn zijn onderdeel van Kion. Onze vaste medewerkster, Judrit, vangt op maandag, dinsdag en donderdag voor en na schooltijd de kinderen op. Ook in de vakanties en op studiedagen zijn de BSO  en VSO geopend, zodat er opvang is voor de kinderen terwijl ouders aan het werk zijn.

Na schooltijd zorgt Judrit voor iets te eten en te drinken. Daarna kunnen de kinderen kiezen wat ze gaan doen: binnen of buiten spelen of meedoen met de activiteiten van het Activiteitenplein. De BSO maakt hiervoor gebruik van hun eigen ruimte, het schoolplein en soms de gymzaal van de school.

Voor schooltijd vangt Judrit de kinderen op en zorgt dat ze om 8.30 uur in de klas zijn. Tussendoor kunnen de kinderen even spelen of rustig een boekje lezen.

Heeft u vragen over BSO en/of VSO Aquamarijn? Loop gerust even binnen.

Wilt u uw kind aanmelden voor de BSO en/of VSO? Neem dan contact op met Kion.